top of page
Search
  • Sandra Meltsas

Huviringid ja sportimisvõimalused

Tallinna Saksa Gümnaasium toetab aktiivselt õpilaste huvitegevust ja sportimist. Igaüks leiab siit endale midagi meelepärast, olgu ta kas või esimese klassi õpilane või juba kogenud kaheteistkümnendik.


Neil, kel soov laulda, tasub kindlasti käima hakata meie kooli laulukooris. See on esindanud meie kooli isegi laulupidudel, hiljuti aastal 2019. Igale vanusegrupile on oma koor, alates mudilaskoorist kuni segakoorini välja.



Kui hing lausa kutsub tantsima, siis tantsida saab õhtuti rahvatantsuringis. Nagu alati on igale vanusegrupile oma rühm, et õpilased veedaksid aega oma eakaaslastega.



Esinemisest ei saa ei üle ega ümber ka võimlemisringis. Kooliaasta vältel harjutatakse õpetajaga kava kevade lõpus toimuvaks võimlemispeoks, kus saadakse kokku teiste osalejatega teistest koolidest. Iga osaleja saab endale vajaliku kostüümi ja muud elemendid, millega muusika saatel suurel Kalevi staadionil esineda.


Adrenaliini ja põnevust pakub õhtuti toimuv saalihoki trenn tüdrukutele, ajusid saab ragistada mõttemängude ringis, roboteid ehitada ja programmeerida robootikas ning NutiGeeni huvikooli poolt läbi viidavates elektroonikaringides elektroonikast õppida. Teadust propageerib meie kooli teadusring, esinema julgustab etenduskunstide- ja näiteringid.


Liikuva koolina ei tule meil puudust ka spordiklubidest ja -seltsidest. Meil on noorsportlaste arengu edendamise suunaga spordiklubi Lindon ja jooksusuunitluse suunaga spordiklubi Sinimäe, lisaks tegutseb meie koolis ka male spordiklubi Avang. Olemas on ka võimalus osaleda tasulistes ujumistreeningutes meie kooli omas ujulas.


Kui Sul tekib huvi ja on aega vähegi üle, siis leiad lisainfo registreerimise ja toimumisaegade kohta meie kooli kodulehelt https://saksa.tln.edu.ee/huvitegevus/huviringid/ .


29 views
bottom of page